Onze werkwijze

Alles wat wij leveren is maatwerk. Door de veelzijdigheid en diversiteit van ons machinepark, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Zagen

Ieder eindproduct is anders. Daarom moeten de ingekochte platen natuursteen, keramiek en composiet exact op maat gemaakt worden. Met behulp van onze zaagtafel en afkortzagen, zorgen wij ervoor dat uw product exact de juiste afmetingen krijgt.

2D & 3D watersnijden

Onze watersnijmachines maken gebruik van het natuurlijke principe van erosie. Door water met een druk van 4300 bar te combineren met een abrasief, zijn wij in staat om door vrijwel alle materialen heen te snijden tot wel 170mm dik. Stelregel hierbij is: Is het te tekenen, dan kunnen wij het snijden! De 3D eigenschap van onze machines biedt ons het bijkomende voordeel dat wij direct met de grootste precisie schuine kanten tot max. 70 graden kunnen aanbrengen. Dit bespaart u én ons enorm veel tijd!

Frezen

Onze CNC gestuurde freesmachine maakt uitsparingen voor bijvoorbeeld elektrogaten, maar ook kookplaten en spoelbakken. De machine wordt geprogrammeerd, kiest zelf de juiste tool en gaat daarna volautomatisch aan de slag.

 

Boren

Boren is een bewerking die uitgevoerd wordt door onze CNC gestuurde machine. Of het nu gaat om een kraangat of om de voorbereiding van een uitsparing. Onze CNC gestuurde machine wordt geprogrammeerd, kiest zelf de juiste tool en gaat daarna volautomatisch aan de slag.